Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Dünya en büyük hikâyedir ve yazılmaya devam etmektedir! Ezber bozan kalemiyle çocuk ve gençlik edebiyatımıza pek çok yenilikçi eser kazandıran Miyase Sertbarut'un okumaya mesafeli duran çocuklardan esinlenerek yazdığı Yuan Huan'ın Kulübesi beş mucizevi hikâyeyi dikkat çekici bir üst kurguyla birleştiren merak uyandırıcı bir roman.
Başta kitapların renkli dünyasına ısınamayanlar olmak üzere 9 yaşını aşmış her yaştan okurunu gözü pek bir hikâye avcısına dönüştürmeyi vadeden bu heyecan dolu serüven
yerel ile evrenseli geleneksel ile dijitali bir araya getirerek zamanı ve mekânı genişleten enfes bir anlatım sunuyor.
"Herkesin bir hikâyesi vardır" düşüncesi izleğinde çocukları eleştirel okumaya yönlendiren Yuan Huan'ın Kulübesi
hikâyelerin ölümsüzlüğüne vurgu yaparak aslolanın onları aktarma yöntemlerini çeşitlendirmek ve geleceğe taşımak olduğunu savunuyor.
İlhami oyun olsun diye girdiği bir telefon kulübesinin ahizesinden tuhaf hikâyeler dinlemeye başlar.
Geçmiş ile bugün arasında sıkışıp kalan işçi çocukların parmaklıklar ardında büyüyen çocukların hatta okula gitmek istedikleri halde gidemeyen çocukların gizemli hayatlarına tanıklık eden kahramanımızın aklına parlak bir fikir gelir.
Dinlediği hikâyeleri Türkçe ödevi için kullanacaktır.
Kitap okumayı sevmeyen İlhami için işler yoluna girmiş gibidir.
Ancak unuttuğu önemli bir ayrıntı vardır.
Ya okuduğu kitabı okula getirmesini isteseler? Peki adını Yuan Huan olarak uydurduğu Çinli bir yazar gerçekte var mıdır? Bant kaydı sandığı sesin ardında yatan sır nedir? İlhami'nin zihni son hikâyeye kadar karmakarışıktır.
Yoksa anlattığı yalanlara artık kendi de mi inanmaktadır?.
İçindeki gizli hikâyeciyi Çinli yazar Yuan Huan'a atfettiği ters köşe hikâyeler ile açığa çıkaran Miyase Sertbarut İlhami'yi ve dolaylı olarak bütün okurlarını esrarengiz bir edebiyat evrenine konuk ederek benzersiz bir kitap deneyimi yaşatıyor.
Çok katmanlı metnini daha da derinleştirmek adına aralara gizem tohumları serpiştirmekten kendini alıkoyamayan yazar Yuan Huan'ın Kulübesi'nde yanıtını aradığı cevapsız sorularıyla okurunun kitapla olan etkileşimini arttırıyor ve geniş geniş düşündürüyor.