Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Gülleci bulamacı nedir? Gülleci bulamacı, Lime sulfur, Kalsiyum polisülfit, Güllüce bulamacı, Kalifornia bulamacı, Kireçli kükürt, gibi diğer isimlere de sahip olan, Kükürt ve kireç karşımıNdan elde edilen çözeltiye verilen isimdir.
Gülleci bulamacı 10.7 gibi yüksek bir ph derecesine sahiptir.
Nerelerde kullanılır? Damlamadan verilerek güzel bir toprak düzenleyici olarak kullanılabilir.
Domateste damlamadan verilebilir ayrıca içerisindeki kükürt sayesinde güzel bir Hastalık ve zararlı ile mücadele aracıdır .
Agaçlarınıza borda bulamacında olduğu gibi de uygulayabilirsiniz kokusu kötüdür.
ağaçlarınızda meyve varken uygulama yapmayınız Gülleci bulamacı ne zaman kullanılır dozajı nedir ? Gülleci bulamacı uygulama zamanı, Aralık ayında yaprağını döken meyve ağaçlarında uygulanmayla başlanabilir.
Başlangıç zamanını bu ayda yaparsanız, Ağaçlarınızda hastalıklarla, zararlılarla ve bir nebze de olsa don zararına karşı mücadele de etkili olmaktadır.
Ayrıca gülleci bulamacını hazırladıktan sonra dibinde kalan tortunun ağacın bedenine sürülmesi, kış aylarında ağacı sıcak tuttuğu için, koruyucu etki sağlamaktadır.
Ilkbahar ve yaz aylarında ise, topraktan ağaca doğru ilerleyen zararlıların kaçışmasını ve gövdenin güneş ışınlarından korunmasını sağlayarak olumlu yönde etki yapmaktadır.
aralık ayında, soğuk bölgelerde, kullandığınız karışım için 100 lt suya 3 lt gülleci bulamacı kullanımı tavsiye edilir.
Gülleci bulamacı uygulama makinesi olarak da ister sırt motoru, ister traktör arkası ilaç makinenizle uygulama yapabilirsiniz.
*şubat-Mart ayları arasında çiçeklenme öncesi ikinci uygulama 1,5 lt karışım 100 lt suya, *mart- Nisan aylarında 1 lt karışım 100 lt suya oranlarında kullanılabilir.
*250ml bir sırt pompası için yeterli olacaktır.
Hangi zararlı ve hastalıklara karşı etkili bu karışım? Zeytinde pamuklu bit (dozaja dikkat %1 veya %1,5 oranını geçmemekte fayda var), Domateste külleme, Asmada külleme, Domates ve ayvada bakteriyel yanık