Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Suda Çözünür Demir (Fe) 7
Yüksek Oranda Şelatlı Demir İçeren Gübredir.
Yoğun Olduğundan Ekonomik Ve Daha Etkilidir.
Hem Yaprak Hem De Toprak Uygulamalarında % 100 Çözünür Demir Kaynağı Sağlayarak Demir Noksanlıklarının Hızlı Bir Şekilde Giderilmesini Sağlar.
Sitrik Asit Şelatı Sayesinde Hızlı Bir Şekilde Bünyeye Alınır Ve Hızlı Bir Şekilde Noksanlıkları Düzelterek Bitkide Sağlıklı Yeşil Rengi Yeniden Oluşturur.
Bitkilerde Fotosentez İçin Gerekli Olan Klorofil Pigmentinin Artmasını Hızlandırarak Bitkinin Daima Yeşil Ve Sağlıklı Olmasını Sağlar.
Bitkilerde Optimum Büyümeyi Ve Gelişmeyi Sağlar.
Bitkilerde Büyümeyi Hızlandırır.
Hastalık Ve Karşı Bitkilerde Dirençli Olmasını Sağlar.
Çiçek Meyve Ve Salkım Silkmelerini Önler Ve Döl Tutumunu Arttırır.
Toprakta Ve Bitkide Mantar Ve Diğer Hastalıkların Oluşmasını Önleyici Bir Etki Yapar.
Demir Direkt Fotosenteze Katılan, Olmazsa Olmaz Temel İz Elementtir.
Demir, Kurak Ve Yarı Kurak Bölgelerde Oluşan Kireçli Topraklarda Yetiştirilen Bitkilerde Eksikliği En Çok Görülen Mikro Besin Elementidir.
Demir Noksanlığı İlk Defa Genç Sürgün Ve Yapraklarda Görülür.
Topraktaki Fosfor Birikimi Demir Noksanlığını Arttırır. Demir (Fe),Azot (N),Fosfor (P) Ve Potasyum (K) Gibi Bitki Besin Elementleri İle Mukayese Edildiğinde Bitkinin Sadece Az Miktardaihtiyacı Vardır. Fakat Bitki Büyümesinde Etkilidir.Demirli Gübre Verilmediğinde Pamuk.Mısır Ve Diğer Ürünlerde Verim Düşer.
Topraktaki Demir Bağlı Olduğu İçin Bitki Alamaz.
Demirin Alınabilirliğini Etkileyen Birkaç Toprak Faktörü Vardır
Toprak Ph Sı : Toprağın Ph Değeri 6 Dan Düşük Olduğunda Demirin Alınması Çok Kolaydır.Ph Değeri 7 Ve Üzerine Çıktığında Demirin Alınabilirliği Hızla Azalır.İyi Bir Bitki Gelişimi İçin Asit Toprakları Kireçlemek Gereklidir,Fakat Dikkat Edilmesi Gereken Nokta Aşırı Kireçlemenin Demir Noksanlığını Arttıracağıdır.
Organik Madde: Organik Maddesi Düşük Toprakların İçerdiği Demir Miktarı Da Azdır. Demir Noksanlığına Daha Çok Bu Tip Topraklarda Yetişen Bitkilerde Rastlanır
Besin Madde Dengesi: Toprakta, Demir(Fe), Bakır(Cu),Mangan (Mn) Ve Molibden (Mo) Arasındaki Denge Çok Önemlidir. Topraktaki Aşırıfosfor Miktarı Da Demir Noksanlığını Ortaya Çıkarır. Ph I Yüksek Topraklardaki Demire Özellikle Dikkat Edilmelidir, Çünkü Bunlar Fosfor Gübrelemesinin Aşırı Yapıldığı Topraklardır.
Diğer Toprak Faktörleri:Değişik Toprak Faktörlerinin Kombinasyonu, Yüksek Kireç,Soğuk,Islak Koşullar Ve Yüksek Bi Karbonat Miktarı Demir Noksanlığına Sebep Olabilir.Bu Durum Özellikle,Daneli Darı Ve Meyve Ağaçları Gibi Demir Noksanlığına Karşı Hassas Bitkiler İçin Çok Önemlidir.
Bitkilerde Demir Noksanlığı Arazları:
Demir Klorofilin Oluşumunda Bir Katalizördür Ve Oksijen Taşıyıcısı Gibi Hareket Eder.
Demir Noksanlığının Arazları İlk Olarak Bitkinin Tepe Kısmındaki Genç Yapraklarda Görülür, Bunun Sebebi Demirin Bitkibünyesinde Hareketsiz Oluşudur. Bu Nedenle Demir Bitkide İlk Uygulandığı Yer De Kalır.
Demir Noksanlığı
Soluk Yeşil Renk (Kloroz) İle Kendini Gösterir, Yeşil Yaprak Damarları İle Damarlar Arası Dokular Arasında Keskin Renk Farkı İle Kendini Gösterir.
İleri Düzeydeki Noksanlıklar Tüm Bitkinin Rengini Sarıdan Beyaza Dönüştürür.
Demir Noksanlığının Tipik Özelliği İse Klorozlu Yaprakların Kolay Kolay Ölmemesidir. Meyve Ağaçlarında İse Kloroz Bazı Dallarda Görülürken Bazı Dallarda Görülmeyebilir.
Toprak Testleri, Bitki Analizleri, Bitkinin Geçmişine İlişkin Bilgiler Ve Diğer Bitkilere İlişkin Bilgiler Gerçek Noksanlıkların Tespit Ve Ayırt Edilmesinde Yardımcı Olurlar.