Daire Bina Girişi Pas Kireç Önleyici Silifozlu Ev Şebeke Girişi Su Arıtma

(21 المراجعات)
الماركة
Hanedan
Main category
Su Arıtma Cihazı

السعر
2,887.37 3,849.83 ₺/unit -25%
الكمية
(10 متاح)
السعر الكلي
2,887.37
شارك
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

  • Daire Bina Girişi Pas Kireç Önleyici Silifozlu Ev Şebeke Girişi Su Arıtma 1. Aşama Yıkanabilir Filtre Suda bulunan partikül ve kum taneciklerini filtre eder. Aynı zamanda kapaklarının açılır olması nedeniyle içine microphos, siliphos, reçine, aktif karbon ham maddeleri konularak çift amaçlı filtre olarak kullanılır. Kartuş dolduğunda yıkanır ve tekrar kullanılır. Paslanmaz kartuş çeşidi olup mazot süzmede de kullanılır. 2. Aşama Blok Karbon Filtre Cto blok karbon filtre

  • içerisindeki aktif karbon sayesinde klor ve klor bileşiklerini temizlediği gibi 10 micron filtrasyon yaparak sudaki partikülleride tutarak zararlı organikleri emer. Çalışma, bakım ve filtre değiştirme gerekliliklerinin ürünün iyi performans göstermeye devam etmesi için programlandığı gibi veya teknik servisin şekilde yapılması esastır. 3. Aşama Silifoz Filtre Suyu kireçten çözerek ve suyu saflaştırma özelliği vardır. Geniş çalışma aralığında yüksek iyon değişim kapasitesi, aralıklı diziliş yapısı ile tanka kolay dolum, Mekanik aşınmaya karşı uzun süreli dayanım, tanecik büyüklüğü ile Uzun hizmet ömrü verir.


Tip
Su Saatine Monte
Filtre Sayısı
3
Hacim
0 - 20 L
Basınç
4 Bar
Garanti Süresi
2 Yıl
Genişlik
40 - 50 cm
Yükseklik
30 - 35 cm
Derinlik
10-15 cm
Fonksiyon
Ters Osmoz Sistem Var
Model
Kapalı Kasa

المنتجات المشابهة