Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Diz bölgesinde oluşan rahatsızlıkların iyileşmesine destek sağlamak veya oluşmasını engellemeye yardımcı olmak için kullanılabilir.
Yan tarafında bulunan ve dikine yerleştirilmiş ligament desteği ile dizin hareketlerinin kontrol altına alınmasına imkan verir.
Diz kapağı bölgesindeki açıklık, diz üzerindeki basıncın hafiflemesine yardımcı olur ve dizin uygun şekilde hareket ettirilebilmesi için diz kapağına ekstra destek sağlar.
Her iki diz için de kullanılabilir.
Ayarlanabilir bedenli.
Patella çıkığı nasıl ortaya çıkar? Patella çıkığı olan kişilerde sıklıkla altta yatan gelişimsel kemik ve yumuşak doku sorunları vardır, bunlar patella çıkığına zemin hazırlarlar.
Eklemi çevreleyen yumuşak dokuların aşırı gevşek olması, bacak diziliminin dışarı doğru olması, patella kemiğinin femur kemiği üzerinde seyrettiği oluğun sığ olması gibi nedenler çıkık olma riskini artırır.
Bu risk faktörlerinin olduğu bireylerde daha sonra ayak yerde sabit dururken gövdenin içeriye doğru dönmesi sırasında patella çıkığı ortaya çıkar.
İlk çıkık sırasında şiddetli bir zorlanma olması gereklidir, ancak tedavi edilemeyen çıkıklarda yumuşak dokular esneyerek iyileştiği için, tekrarlayan çıkıklar çok daha basit hareketler sonrası olabilir.
Bazı çocuklarda doğuştan veya gelişimsel olarak patella zaten yarı-çıkık durumundadır.
Bu çocuklarda basit bir dönme hareketi sırasında tam çıkık oluşabilir.
En nadir görülen şekli doğuştan beri patellanın tam çıkık olmasıdır.
Bu çocuklarda patella kemiği dizin önünde değil dış yanında yerleşmiştir ve cerrahi yapılmadan yerine getirilmesi mümkün değildir.
Patella çıkığının belirtileri nelerdir? Dizde ani bir dönme hareketi sonrası şiddetli ağrı ile birlikte kişiler, patella kemiğinin dizin dışına doğru kaydığını hissederler.
Kısa süre içinde eklem içi kanamaya bağlı dizde şişlik ve hareket kısıtlılığı meydana gelir.
Sıklıkla kişi dizini uzattığında patella kemiği yerine oturur, nadiren bazı hastalar kendileri iterek diz kapağını yerine koyduklarını tarif ederler.
Hastalar acil servise başvurduklarında diz kapağı yerinde olduğu için, özellikle olayı çok iyi tarif edemeyen çocuklarda, tanı konusunda sıkıntılar ortaya çıkabilir.
Bu çocuklar yanlışlıkla menisküs veya bağ yaralanması olarak değerlendirilebilirler.
Çıkık sırasında patella alt yüzü femur kemiğinin dış kısmına çarpar, bu sırada oluşabilecek kıkırdak ve kemik kırıklarına bağlı eklemde serbest parçalar, ağrı yatıştıktan sonra diz hareketleri sırasında takılma ve kilitlenme gibi belirtilere yol açabilir.