Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Glikolik Asit Içerikli Mayıs Papatyası Özlü Tonik 200 ml

(409 المراجعات)
الماركة
The Ceel
Main category
Tonik

السعر
485.49 647.33 ₺/unit -25%
الكمية
(0 متاح)
السعر الكلي
485.49
شارك
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

  • Gözenek sıkılaştırıcı arındırıcı tonik

  • cildi fazla yağdan, ölü cilt hücrelerinden, kir ve makyaj kalıntılarından arındırmayı hedefler. Özel içeriğiyle salıcylıc acıd (bha) gözeneklerin sıkılaşmasına, siyah noktaların önlenmesine, cilt tonunun eşitlenmesine ve sebum üretimini de dengelemeye yardımcı olur. Gözenek sıkılaştırıcı arındırıcı tonik Propylene glycol Içeriğiyle aynı zamanda

  • Cildi nemlendirme ve yenileme özelliğine sahiptir. Toniği düzenli olarak kullandığında cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

  • Başlıca etken maddeleri salicylic acid (bha): Salisilik asit, sivilceye neden olan gözenekleri açar ve ölü cilt hücrelerini temizleyerek sivilce oluşumunu önler. Aynı zamanda cildin yağ üretimini azaltarak siyah noktaların oluşumunu da önler ve var olanları temizler. Glycolic acid glikolik asit cildin üst tabakasındaki ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Bu da daha canlı, parlak ve genç görünen bir cilt sağlar. Niacinemide Niasinamid, yani b3 vitamini, cilt sağlığı için çok faydalıdır. Cilt bariyerini güçlendirir ve nemlendirir. Cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırır. Aynı zamanda ciltteki nem seviyesinin dengelenmesine yardımcı olarak ciltteki kırışıklıkların azalmasına katkı sağlar.

  • Kullanım şekli Pamuğa birkaç damla döktükten sonra, temiz yüzünüze ve boyun bölgenize nazikçe uygulayın. Durulama gerektirmez. Haftada 2-3 kez gece kullanılması önerilir.


Cilt Tipi
Tüm Cilt Tipleri
Tip
Şişe
İçerik
Glikolik Asit
Ek Özellik
Paraben İçermeyen
Kullanma Amacı
Gözenek Sıkılaştırıcı
Hacim
200-299 ml

المنتجات المشابهة