Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Games Duygular ve Eylemler Eğitici Görsel Algı Oyunu 64 Parça Özellikleri
Eylem Kartları: Adlandırma ve eylemleri öğretmede kullanılabilen bu kartlar
Kim, Ne, Ne, Nerede, Neden yapıyor gibi sorularla hem çocuğun dil becerilerinin gelişimini hem de hayal gücü gibi zihinsel becerilerinin gelişimini, yaratıcılık ve akıl yürütme desteklenir.
Duygu Kartları: Kart çocuğa gösterilir ve duygunun ne olduğu sorulur.
Örneğin üzgün çocuk kartı ile çalışıyorsanız
Neden üzüldüğü, kimin üzüldüğü sorulur.
Alınan cevaplardan sonra “Seni en çok ne üzüyor?” gibi sorular sorulur ve duygularını ve kendisini tanıması sağlanır.
Setteki Duygular: Öfke, iğrenme, üzüntü, korku, utangaçlık, can sıkıntısı, mutluluk, aşk, düşünce, hayal kırıklığı, olumlu sürpriz, olumsuz şaşırmak, ağlamak.
1. Sınıf mukavva Parça sayısı: 64 parça, Kazanımlar: El-Göz koordinasyonu Dikkat Parça-Bütün ilişkisini kavrama Küçük kas gelişimi Özgüven sosyal uyum Analiz-Sentez, Sınıflama- Sıralama, Problem çözme Özellikle yapbozlar, çocukların zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi için oldukça önemli bir aktivitedir.
Yapboz yapılma aşamasında karışık, anlamsız ve birbirinden bağımsız gibi duran parçaların bir araya getirilip, bütünlük oluşturması şeklinde tanımlanabilir.
Bu bütünlüğü oluşturma işlemi zihinsel beceri gerektiren bir durumdur.
Yapboz bu yönüyle çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunarak Parça-Bütün ilişkisinin oluşumunu sağlar.
Ayrıca dikkat ve algı gelişimi, Şekil-Zemin algısı, Tüme varım-Tümden gelim, Muhakeme-Mukayese, Sınıflama-Sıralama, Analiz-Sentez, Problem çözme, Alternatifleri deneme, Çözüm üretme, Benzerlik-Farklılık, El göz koordinasyonu, Hareket zaman etüdü, Analitik düşünme, Akıl yürütme, Bütünleştirme-Eşleştirme, Ardışıklık becerilerinin gelişmesi açısından da artı kazançları vardır.