Arındırıcı Tonik (KORENDY) Aha Bha Pha 30 Days Miracle Toner 150 ml

(413 المراجعات)
الماركة
Some By Mi
Main category
Tonik

السعر
969.94 1,293.25 ₺/unit -25%
الكمية
(10 متاح)
السعر الكلي
969.94
شارك
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

  • Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner Arındırıcı Parlatıcı Tonik Çay Ağacı, AHA, BHA, PHA ve Niacinamide dolu bu tonik ile ölü cilt hücrelerinizden kurtulup, pürüzsüz ve geniş gözeneksiz bir cilt elde edin! Öne çıkan özellikler › İnatçı ölü deri hücrelerini arındırma › Leke karşıtı bakım › Geniş gözenek görünümünü önleme ÖZELLİK Ölü cilt hücrelerini yok etmek için AHA, fazla sebumu gidermek için BHA, nem kaybını önlemek için PHA ile harmanlanmıştır.

  • Nazik ama etkili bir eksfoliasyon deneyimi ile ölü deri hücrelerini temizler, pürüzsüz görünüm için geniş gözenek görünümünü önlemeye yardımcı olur.

  • KULLANIM Sabah ve akşam temizlendikten sonra, pamuklu bir bez üzerinde uygun bir miktarda alın, cildin dokusuyla birlikte silin ve hafifçe emdirin.

  • İÇERİK Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Sodium Hyaluronate, Fructan, Allantoin, Adenosine, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Salicylic Acid, Lactobionic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethyl Hexanediol, Raspberry Ketone, Phenoxyethanol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil


Cilt Tipi
Hassas
İçerik
Niacinamide
Kullanma Amacı
Akne Karşıtı
Hacim
101 - 150 ml

المنتجات المشابهة